reuse...

reuse...

reuse...

Waarom wegwerpverpakkingen gebruiken als je uit hoogwaardige, hygiënische en stijlvolle herbruikbare reCIRLCE-producten kunt eten en drinken?

Zo besparen we samen waardevolle grond-stoffen.

Als je een reCIRCLE-doos maar één keer per week gebruikt in plaats van een wegwerpverpakking, bespaar je jaarlijks 1,5 kg plastic. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om goed te zijn voor ons milieu terwijl je van je afhaalmaaltijd geniet.

Delen in plaats van bezitten!

Als je maar toegang hebt. Je hoeft nooit meer na te denken over je eigen broodtrommel of koffiekopje - wanneer je het nodig hebt, zijn die er gewoon. Elke keer als je reCIRCLE gebruikt, doe je iets goeds voor het milieu. Sharing is caring - ecologischer, efficiënter, en simpelweg eenvoudiger dan bezitten.

reCIRCLE is helemaal gratis


Als klant in het restaurant betaal je alleen statiegeld, dat je terugkrijgt na gebruik van een van onze producten. Natuurlijk kun je de verpakking ook bewaren en gebruiken zolang je wilt. En trouwens - als jouw reCIRCLE versleten is, krijg je nog steeds je geld terug. Levenslange garantie op je herbruikbare verpakking dus! Wat een belofte!

IN ZWITSERLAND WORDEN ELKE DAG
60’000 WEGWERP-VERPAKKINGEN
VERVANGEN DOOR
reCIRCLE PRODUCTEN.

Dat is een besparing van 1.500 vuilniszakken – elke dag! Door te wassen in plaats van weg te gooien, besparen we waardevolle grondstoffen. reCIRCLE-producten kunnen honderden keren worden gewassen. Het gebruik van een reCIRCLE BOX of een ISY 7x maakt het al milieuvriendelijker dan wegwerpborden.