HALLO PARTNER!

reCIRCLE is eenvoudig en we houden ons aan onze beloften - maar we begrijpen dat je ons systeem eerst wilt testen. Word reCIRCLE-partner en probeer ons systeem drie maanden lang uit.

1.

Neem contact met ons op en wij zullen je uitrusten met reCIRCLE-producten en een hygiëneconcept, zodat je meteen aan de slag kunt.

2.

Je wordt vermeld op onze netwerkkaart en wij zullen onze gemeenschap op sociale media met trots vertellen dat je onze nieuwste partner bent - dus maak je klaar voor nieuwe hongerige klanten.

3.

Jouw klanten zullen de eenvoud van reCIRCLE geweldig vinden - in plaats van eenmalig gebruik bestellen zij jouw heerlijke eten en drinken in reCIRCLE-producten en je voegt het statiegeld gewoon toe aan de rekening.

4.

De meeste van jouw klanten zullen verliefd worden op het reCIRCLE-product en het een tijdje houden - je zult veel auberginekleurige producten in de wachtrij zien staan. Je vult gewoon het reCIRCLE-product van jouw klant aan en je bent er zeker van dat je ze snel weer terugziet.

5.

Sommige van jouw klanten zullen het gebruiksgemak van het reCIRCLE product op prijs stellen en het dezelfde dag nog bij je terugbrengen. Je geeft gewoon het statiegeld terug en zet het reCIRCLE product in de vaatwasser - zodat het klaar is om opnieuw te worden gebruikt voor de volgende klant.

6.

Als de voorraad op is of je hebt een groot evenement waarbij je reCIRCLE-producten nodig hebt, dan hoeft je ons alleen maar te bellen en je ontvangt de volgende dagen wat je nodig hebt. Als je er te veel hebt, kun je ze naar ons terugsturen - zo simpel is het.

ONS AANBOD
VANAF

reCIRCLE
FLATRATE
ABONNEMENT


  • Facturering per locatie
  • Gratis verzending van producten
  • Gratis omruilen van een vast aantal reCIRCLE producten, afhankelijk van het abonnement
  • Besparingspotentieel vanaf 7 dagelijkse gebruiksmomenten

Wij garanderen dat het reCIRCLE systeem, bij regelmatig gebruik, goedkoper is dan het kopen van wegwerpverpakkingen.

Wij weten dat je elke dag te maken heeft met variabele kosten. Daarom willen wij het transparant maken en met een vast bedrag - gewoon eenvoudig.

reCIRCLE MET ONS
EN WORD PARTNER