WIJ ZIJN PIONIERS WIJ CREËREN EEN NIEUWE BEWEGING

Samen veranderen we de wereld – één afhaalmaaltijd per keer

OVER ONS

NILS SPYCHER

CO LEAD reCIRCLE INTERNATIONALISATION

"We moeten iets veranderen aan de manier waarop we met onze middelen omgaan. Delen in plaats van bezitten is een trend die steeds populairder zal worden. Mijn doel is niet om een project op korte termijn te leiden, maar om een duurzaam bedrijfsmodel voor onze toekomst op te zetten.“

WHAT MAKES US MOVE

Onze visie is: een wereld waarin afhaalverpakkingen herbruikbaar zijn. Een wereld waar je zonder aarzelen en met plezier onderweg kunt eten en drinken, want plastic voor eenmalig gebruik wordt vervangen door schoon geproduceerde, herbruikbare en recyclebare verpakkingen in een gesloten systeem.

HOW WE MOVE TOGETHER

We communiceren open en eerlijk en gedragen ons respectvol en dankbaar naar ons team, klanten, partners, het publiek en het milieu.

ONZE OORSPRONG LIGT IN
DE ZWITSERSE BERGEN
MAAR WIJ STREVEN NAAR EEN
EUROPEES NETWERK.

reCIRCLE is in 2015 opgericht door Jeannette Morath. Na een succesvolle uitbreiding naar Duitsland en na testfases in België en Frankrijk gaan we met plezier beginnen aan het reCIRCLE avontuur in Nederland. We zijn enthousiast over de reis die voor ons ligt en we kijken ernaar uit om een heerlijke stamppot uit een reCIRCLE-doos te eten!

Na een solide groei won reCIRCLE in 2017 de "Milieuprijs van de Economie". In 2020 won reCIRCLE de prestigieuze SEF Award in de categorie productie & handel. De felbegeerde prijs bekroont uitmuntende ondernemersprestaties. Eind 2020 begon reCIRCLE met zijn internationale expansie in Europa.