ÉÉN DOOS
PER KEER

reCIRCLE is een netwerk - We vervangen wegwerpverpakkingen voor herbruikbare, betaalbare en dus meer ecologische producten.

1.

Betaal een statiegeld voor de reCIRCLE BOX of -beker naar keuze en geniet van je eten of drinken waar je maar wilt: thuis, op het werk of lekker aan het dichtstbijzijnde strandje!

2.

Als je klaar bent, retourneer je het reCIRCLE-product gewoon bij een van onze netwerkpartners en krijg je je geld terug óf een nieuw, schoon reCIRCLE-product. De keuze is aan jou. Je kunt het natuurlijk ook zo lang bewaren als je maar wilt en steeds opnieuw vullen.

3.

Versleten reCIRCLE producten kunnen in elk reCIRCLE partnerrestaurant worden ingewisseld voor nieuwe producten. Ze worden verzameld door onze partners, naar ons teruggestuurd, rechtstreeks door de producent gerecycled en krijgen zo een nieuw leven - dat is wat wij noemen een circulaire economie!

Zo eenvoudig is een mooie bijdrage aan een beter milieu!

Zie je hoe geweldig ons statiegeldsysteem met levenslange garantie is?

Elke dag opnieuw kunnen we samen enorme verspilling tegengaan. Eenmaal per week een reCIRCLE BOX gebruiken, bespaart al 1,5 kg plastic afval per jaar. Het is duidelijk: delen is duurzamer dan bezitten.

SLUIT JE BIJ ONS AAN!

En koop je reCIRCLE-producten in een van de
2500 reCIRCLE partnerrestaurants
door heel Europa.